Dimarts, 30 de Juliol de 2024

Una festa il·legal reuneix un miler de persones a un descampat del Montmell

28 de Febrer de 2022, per
  • Assistents a la festa il·legal en un descampat del Montmell.

    Ariadna Escoda/ACN

Una festa il·legal es va celebrar diumenge i des de la matinada anterior a un descampat del Montmell, al Baix Penedès. Segons ha pogut saber l'ACN, al voltant d'un miler de persones es van reunir per celebrar aquesta rave. Els Mossos van rebre un avís cap a les 6 del matí i des de poc després controlaven els accessos perquè no entrés més gent i poder evitar que els que sortissin agafessin vehicles si no estaven en condicions de conduir. Els agents no tenien intenció de desallotjar l'espai, de la mida d'un camp de futbol, però controlaven l'entorn amb una quinzena de dotacions.

La festa, convocada a través de les xarxes socials, s'ha batejat com a Carnival i molts dels assistents lluïen disfresses. La majoria de vehicles que es van reunir a la Vall de Sant Marc tenien matrícules espanyoles, tot i que també n'hi havia algunes d'internacionals, sobretot franceses. L'espai es va condicionar amb carpes on es va instal·lar una barra amb beguda i menjar, un espai per objectes perduts i un escenari des d'on s'hi duien a terme actuacions de dj's.

El descampat és de difícil accés i està allunyat del nucli urbà del Montmell, a uns 20 minuts del poble. Ara bé, la música electrònica no va deixar de sonar des de la matinada. Al voltant de l'escenari i la carpa, els participants van instal·lar diverses tendes de campanya on preveien passar les pròximes hores. L'organització també comptava amb generadors electrògens per als equips de so i il·luminació.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges