Diumenge, 18 d'Agost de 2024

Antoni Curcó, nou director del Parc Natural dels Ports

07 d'Abril de 2022, per
  • Parc Natural dels Ports

Antoni Curcó ha estat nomenat com a nou director del Parc Natural dels Ports. Curcó
és doctor en Biologia i expert en botànica i, durant més de 15 anys, ha estat tècnic del Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Este mes d’abril assumix la direcció del Parc Natural dels Ports. "Aquest canvi d’escenari i de responsabilitats entre dos espais naturals tant propers i tan diferents alhora és un fet motivador i il·lusionant en aquesta nova etapa professional i, sens dubte, resultarà beneficiós i constructiu per al Parc Natural dels Ports", creuen des del Parc Natural dels Ports.

Trajectòria Professional

Antoni Curcó Masip, nascut a Lleida, 3 d'abril de 1965. Doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona (2003) amb la tesi “Estudis sobre el poblament vegetal del delta de l’Ebre: flora, vegetació i ecologia de comunitats vegetals”. Des del 1989 ha desenvolupat diversos treballs de recerca al delta de l’Ebre, particularment en els camps de la florística, la fitocenologia, la cartografia i l’ecologia d’algunes comunitats vegetals. Ha participat en la publicació d’alguns treballs en l’àmbit de la difusió del patrimoni natural dels Països Catalans, destacant el volum d’Espais naturals de l’enciclopèdia “Història Natural dels Països Catalans” i el llibre “Itineraris pels Parcs Naturals de Catalunya”. Entre 2004 i 2021, ha treballat com a tècnic del Parc Natural del Delta de l’Ebre dins l’Àrea de Conservació i Recerca.

També ha dut a terme tasques docents, com a professor associat a l’Escola Universitària de Ciències Experimentals i Tecnologia de Universitat Internacional de Catalunya;  Professor de la Universitat d'Estiu Terres de l'Ebre–Universitat Rovira i Virgili i professor convidat a la Universitat de Barcelona  i a la Politècnica.

El biòleg i fins ara tècnic del parc natural del delta de l’Ebre Antoni Curcó Masip ha estat nomenat director del parc natural dels Ports en substitució de Jordi palau, que havia estat nomenat fa només dos anys i ha deixat el lloc per motius personals.




 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges