Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Quin temps s'espera, aquesta Setmana Santa?

11 d'Abril de 2022, per Reusdigital.cat
  • Cedida

Per a moltes persones aquests dies són de vacances tot coincidint amb la celebració de la Setmana Santa i a Catalunya la previsió meteorològica apunta a una setmana molt variable amb un episodi de precipitacions generalitzades per al dimecres. De fet, des del Servei Meteorològic de Catalunya s'espera que siguen pluges generoses arreu del país.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i2oV4aSbntY[/youtube]
Dilluns la situació sembla força estable amb sol i núvols i un augment de les temperatures. Ja de cara la tarda començaran a arribar bandes de núvols sobretot de sud cap a nord acompanyats de vent de component sud-est que bufarà amb força.

Dimarts el cel estarà ennuvolat arreu, ja que la pertubació s'acostarà per l'oest i incrementarà la nuvolositat i fins i tot poden caure algunes precipitacions a comarques del nord-est i l'oest de Catalunya. El dia més complicat serà dimecres quan les pluges afectaran a tot el país de manera generalitzada i les temperatures experimentaran un lleu descens. La cota de neu serà alta, a partir de 1.800 metres.

Dijous quedaran restes de núvols amb vents de gregal, però el sol tornarà a aparèixer i, amb ell, les temperatures tornaran a tirar cap amunt. Divendres s'espera un ambient més assolellat amb algunes bandes de núvols residuals.

Una situació tranquil·la amb predomini del sol que es mantindrà durant dissabte quan s'espera que les temperatures augmenten notablement i les màximes superaran els 20 graus al migdia. Finalment, diumenge hi hauria un increment dels núvols que podrien anar a més el Dilluns de Pasqua.

[plantillavirals]

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges