Dijous, 18 de Juliol de 2024

Capsetes de llumins literàries «encenen la lectura» a Falset i a Tarragona

25 d'Abril de 2022, per
  • Una de les capsetes que van aparèixer a Falset

    Lletra Encesa/ Twitter

Al llarg del dissabte passat 23 d’abril, Sant Jordi, van aparèixer, a Falset i Tarragona, una trentena de capsetes de llumins literàries. El col·lectiu Lletraencesa les va repartir en espais emblemàtics d’aquestes poblacions amb l’objectiu de contribuir a fomentar el gust per la lectura.

Els vianants se les podien endur gratuïtament. Les capsetes de llumins, inspirades en l’art trobat, comptaven amb un fragment d’obra d’un escriptor, la fotografia del qual encapçalava la capsa.

En la selecció de textos, el col·lectiu va prioritzar aquells autors amb obra que guardés alguna relació amb l’espai on aquests objectes s’havien dipositat. La iniciativa portava per títol Encén la lectura. Raimond Aguiló, Cristina Callarisa, Fede Cortés, Josep Maria Espinàs Salvador Estrem i Fa, Montse Farrés, Toni Orensanz, Josep Maria de Sagarra o Arnau de Vilanova van ser alguns dels autors seleccionats a Falset.

En el cas de Tarragona, les capsetes de llumins incorporaven textos d’autors com Montserrat Abelló, Margarida Aritzeta, Joan Cavallé, Juan González Soto, Joan Fuster, Lurdes Malgrat, Isabel Ortega, Josep Pin i Soler, Joan Rioné, Magí Sunyer, Adrià Targa, Jordi Tiñena, Jaume Vidal Alcover o Olga Xirinacs, entre d’altres.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges