Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Una aplicació de comerç electrònic dona servei a una quarantena d'empreses del Baix Camp i el Tarragonès

14 de Maig de 2022, per
  • D’esquerra a dreta, Francisco Medina, vicerector d’Innovació i Transferència del Coneixement; Sergi Compte, estudiant i impulsor d'OhBarri; María José Figueras, rectora de la URV; i Bernardino Garcia, tècnic de la Unitat de Valorització de la FURV.

    URV

L'empresa emergent Barrioh Servicios Digitales, reconeguda per la URV, té adherides una quarantena de botigues del Tarragonès i el Baix Camp a la seva aplicació de solucions digitals per al petit comerç, OhBarri. L'empresa els ofereix visibilitat i els presta un servei d'anàlisi de dades i assessorament.

A través d'un programa de punts



Amb "dades parametritzades", s'ajuda els comerços a "generar estratègies de millora de les vendes a través de les promocions", segons destaca Sergi Compte, emprenedor i creador del projecte. El client té un programa de punts amb el qual accedeix a cupons, descomptes i també sorteigs. L'aplicació funciona amb la tecnologia blockchain per protegir la gestió de punts dels usuaris i comerços, que són inesborrables i invariables.

Compte va crear l'aplicació a finals de l'any passat quan cursava el màster d'Intel·ligència Artificial i Seguretat de Sistemes de la URV. L'objectiu és donar visibilitat al comerç local davant de l'increment del comerç electrònic del qual les grans empreses se'n beneficien. El projecte va rebre un dels tres ajuts del Consell Social de la URV a les millors idees emprenedores, en la convocatòria del curs 2020/ 2021.

La Unitat de valorització de la Fundació URV i la Càtedra sobre el Foment de l'emprenedoria i la creació d'empreses de la URV han donat suport a Barrioh Servicios Digitales per obtenir la categoria d’start-up reconeguda per la URV, un reconeixement a totes les empreses innovadores i amb valor afegit liderades per estudiants i Alumni URV.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges