Dimarts, 13 d'Agost de 2024

El veïnat del barri Gaudí exigeix la reobertura del dispensari «en les mateixes condicions» prèvies a la pandèmia

19 de Maig de 2022, per Marc Busquets Obré
  • Una imatge d'arxiu de l'exterior del dispensari

    Google Maps

El veïnat del barri Gaudí de Reus exigeix la reobertura del dispensari, tancat des de la irrupció de la pandèmia. A través d'un comunicat, l'associació de veïns ha informat de la celebració d'una assemblea, el passat 12 de maig, en què es va debatre la proposta de la Generalitat per tornar a activar l'equipament, situat a l'avinguda de Barcelona. 

L'assemblea, oberta a tothom, va comptar amb una assistència "massiva", i la resposta dels veïns va ser "unànime", segons s'ha assenyalat des de l'entitat. En els acords, es va exigir l'obertura del dispensari "en les mateixes condicions en que estava obert, com a mínim, amb personal administratiu, d’infermeria i un metge".

A banda, i segons ha informat l'Associació de veïns del barri Gaudí, des del mateix dia de l'assemblea s'ha posat en circulació un full de petició que s’està signant "a tota l’àrea".

Va ser a principis de maig quan la comissió de Salut del Parlament va votar a favor de la reobertura del dispensari del barri Gaudí de Reus, a partir d'una proposta de resolució del PSC. Dies abans, amb tot, la delegada del Govern al Camp, Teresa Pallarès, ja va anunciar que l'equipament es tornaria a posar en marxa, a més d'una sèrie d'inversions per reformar l'espai; també va exposar que s'hi incorporaria personal sanitari i administratiu. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges