Diumenge, 14 de Juliol de 2024

2.300 participants se citen diumenge a la Mussara Reus d'enguany

26 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'una anterior edició de l'esdeveniment

    Cedida

Aquest diumenge 29 de maig, les carreteres tarragonines tornaran a tenyir-se de rosa amb la cicloturista més representativa a Catalunya, la Mussara Reus. Des que va néixer el 2014, fa ara vuit anys, ja han passat més de 30.000 ciclistes per aquest esdeveniment, fet que ha situat aquesta localitat a l'epicentre del cicloturisme a Catalunya, gràcies a ser un paratge ideal per gaudir d'aquesta modalitat.

La marxa, que ha estat presentada aquest matí de dijous a l'Ajuntament de Reus, comptarà enguany amb 2.300 participants i repeteix amb un 20% de participació femenina (460 dones ciclistes). Estrenant el calendari de Mussara Cycling 2022, els tres recorreguts diferents d'aquest esdeveniment s'adapten a tots els nivells.

El traçat més exigent tindrà 188 quilòmetres i més de 3.400 metres de desnivell positiu, amb fins a set ports de muntanya, l'intermedi serà de 135 quilòmetres i 2.500 metres i el més curt de 95 i 1.800 metres.

Com a novetat d'aquest any, l'organització posarà vuit gregaris per ajudar a tots els participants per tal que acabin la marxa cicloturista amb totes les garanties. D'altra banda, l'Expo Bike estarà oberta al públic el dissabte 28 de maig de 10 del matí a 8 del vespre a firaReus, on podran recollir els dorsals, el Maillot Gobik exclusiu (masculí o femení, de color rosa i blau marí) i gaudir de diferents estands de les primeres marques del sector.

Sobre aquesta edició, el nou director de Mussara, Andrés Novo, ha exposat que "hem posat un punt final a un cicle. Per fi tornem a les dates habituals i mirem cap al futur amb optimisme per continuar essent la cicloturista de carretera referència a Catalunya".

Els patrocinadors de l'esdevemiment són l'Ajuntament de Reus, Trek, Gobik, Etixx, Compressport, Spektrum, Corny, Gesa Sports, Movistar, Strava, Sram, Giro, CamelBak, Maxxis, Arabay, Coca Cola i Moritz. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges