Dimecres, 24 de Juliol de 2024

A l'assalt del Palau Blaugrana

27 de Maig de 2022, per
  • Els dos primers partits de les semifinals són a Barcelona

    Reus Deportiu

El Reus Deportiu Virginias inicia les semifinals de la Parlem OK Lliga al millor de cinc partits amb el Barça, el campió de la lliga regular, aquest dissabte a un quart d'1 del migdia al Palau Blaugrana. Josep Antoni Ribó i Raúl Burgos són els àrbitres designats.

L’equip arriba a la cita després de superar en tres partits al Finques Prats Lleida (3-5, 1-2 i 4-2) en una eliminatòria que va suposar un gran desgast físic. El bloc reusenc, doncs, jugarà dos partits consecutius al parquet culer, abans de portar el tercer duel al Palau d’Esports, divendres 3 de juny (a dos quarts de 9 del vespre).

“Si anem amb el cor, l’ímpetu, amb les ganes d’anar-hi i anar-hi a pit obert, anem malament, hem de frenar i analitzar bé, mirar les forces que tenim, mirar quin partit ens interessa per endur-nos-el”, ha analitzat el tècnic Jordi Garcia.

El Barça arriba al xoc més descansat. Va desfer-se del Recam Làser CH Cales en dos partits (7-3 i 4-5). El darrer enfrontament amb el Barça va ser la final de la Copa del Rei disputada a Lleida el 8 de maig amb derrota per 4-0.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges