Dimarts, 27 d'Agost de 2024

El Reus Deportiu Virginias guanya el Lleida i passa a semifinals de l'OK Lliga

25 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Jugadors i aficionats celebren el passi a les semifinals de la lliga

Alegria al Palau d'Esports del Reus Deportiu Virginias, aquest passat vespre de dimarts, per la victòria roig-i-negra davant del Lleida Llista Blava (4-2), quelcom que permet mantenir-se al play-off pel títol de l'OK Parlem Lliga a l'equip de la capital del Baix Camp.

Ha estat el conjunt visitant, però, qui primer s'ha avançat a l'electrònic, al minut 7, amb un gol d'Andreu Tomàs; al 12, amb tot, i a través d'una falta directa, Marc Julià ha fet pujar l'empat a 1 al marcador. L'eufòria s'ha desfermat entre els aficionats locals tot just uns segons després, perquè Sergi Aragonès ha anotat el segon gol reusenc de la vetllada amb un gran xut exterior.

I al minut 17 ha arribat la confirmació de la inspiració de la qual ha gaudit el Reus en la primera meitat, amb una nova diana, aquesta a càrrec de David Gelmà, qui ha culminat una bona jugada col·lectiva. Amb aquest resultat de 3-1 s'ha arribat al descans i, a la represa, el conjunt de Jordi Garcia no ha pogut aprofitar una falta (42') que ha intentat transformar Marc Julià. Tres minuts després, al 45, l'equip del Segrià sí que n'ha aprofitada una per retallar distàncies i situar-se en el 4-2 definitiu. El gol ha estat de Folguera.

A la fi del matx, jugadors i aficionats han celebrat un triomf que suposa el passi a les semifinals del torneig. El proper rival, a cinc partits, serà el FC Barcelona.