Dimecres, 31 de Juliol de 2024

La CUP Reus demana una pròrroga sense limitació econòmica per als ajuts al lloguer

04 de Juliol de 2022, per Reusdigital.cat
  • Cedida

La concessió d’ajuts en forma d’ajuda per al pagament del lloguer, que facilita l’Ajuntament de Reus mitjançant l’oficina d’habitatge, s’han de demanar entre el 26 de juny i el 15 de juliol, s’ha de tenir més de 36 anys i es donen per ordre d’arribada fins que s’acaba la partida econòmica, entre d’altres requisits.

En aquesta línia, i a través d'un comunicat, la CUP Reus ha fet constar que  "sempre ha denunciat que si s’estableixen uns requisits socioeconòmics, les prestacions i els ajuts econòmics no poden dependre de l’ordre d’arribada i de la partida econòmica". El regidor Edgar Fernández ha exposat que “beneficiar-se dels drets no pot convertir-se en una loteria ni ser una gimcana administrativa”.

La formació cupaire ha denunciat que la regidoria d’Habitatge "s’ha limitat a fer un plantejament de ciutat similar al PSC de tota la vida, basat en grans obres faraòniques amb poca practicitat i lògica transformadora”. El projecte de l'antiga Hispània ha nascut, per a Fernández, "amb més problemes que solucions".

El regidor anticapitalista, també el president del Consell Municipal d’Habitatge, ha carregat contra la "mínima coordinació" amb la regidoria de Benestar Social i la regidoria d’Urbanisme; “un fet incomprensible que només s'entén des d’una perspectiva de competència política i personal entre les regidores”, ha dit.

En aquest sentit, la CUP ha demanat al govern municipal una pròrroga de tres mesos sense limitació econòmica a l’actual convocatòria d’ajuts per al pagament del lloguer i, aprofitant el debat que s’ha obert per la redacció del Pla Local d’Habitatge, que "es faci una reformulació tant de les polítiques d’habitatge com de les competències i la coordinació entre les tres regidories". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges