Dimecres, 24 de Juliol de 2024

Plans d'oci i lleure per al cap de setmana

12 d'Agost de 2022, per Reusdigital.cat
  • Judit Sabaté

Ens acostem a l'equador de l'agost, i com que entrem en un nou cap de setmana, des de Reusdigital.cat us portem el llistat de plans d'oci i lleure dels quals podreu gaudir a la ciutat i a la resta del territori.

Recordeu que, a més, podeu consultar altres activitats culturals i lúdiques a les nostres seccions de Cultura i Estiu

Som-hi!

Nits Daurades a Salou



Des del passat 3 d'agost fins al dilluns, dia 15, Salou celebra les ja clàssiques Nits Daurades. Hi ha actes de tot tipus, si bé els grans noms d'enguany són Bustamante (que ja hi ha actuat), Los Diablos (divendres a la nit) i Miki Núñez (diumenge). 

Més informació: 

Festes del barri Pelai de Reus



Des d'aquest divendres i fins al dilluns, dia 15, el barri Pelai de Reus està de festa. Hi haurà cinema a la fresca, un sopar de convivència, una cercavila, un vermut popular i partits de futbol entre el veïnat, entre altres activitats. 

Tots els detalls de la programació, aquí

Festa major de Sant Roc a l'Hospitalet de l'Infant



Del 12 al 16 d’agost l’Hospitalet de l’Infant bullirà d’activitats lúdiques amb la festa major de Sant Roc. La regidoria de Festes de l’Ajuntament, conjuntament amb la Comissió de Festes, han treballat de valent per oferir un programa d’activitats "divers i ampli, per a tots els públics", segons fonts municipals. Enguany, a més, les festes es podran gaudir sense cap tipus de restricció sanitària.

Més, aquí:

Danseu festival a les Piles



Nova edició, la desena, del Danseu Festival de les Piles. És ja una referència en dansa i arts del moviment en context rural. 

Consulteu el programa aquí

Els Pets, a Falset



En el marc de la festa major de Falset, el dissabte 13 d'agost (a la carpa, a les 11 de la nit) arribarà el doble concert d'Els Pets i Primera cita. Les entrades anticipades valen 17 euros (o 20, a taquilla).

Els Pets tornen amb un cop de puny a la taula. Es tracta de 1963, un disc elèctric i descarat, un nou treball ple de melodies enganxoses, que aposta clarament per un pop de guitarres esmolat i rotund, una col.lecció de cançons emmirallades en els clàssics de power pop britànic però al mateix temps amb una voluntat moderna i contemporània.

La nit continuarà amb el grup local Primera Cita, que actuaran a partir de la 1 de la matinada, presentant les composicions del disc Salvatge, el primer treball que van editar el 2021.
 
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges