Divendres, 12 de Juliol de 2024

A licitació el projecte per ampliar el tanatori municipal de Reus

24 d'Agost de 2022, per
  • Imatge d'arxiu del Tanatori Municipal de Reus

    Cedida

La sala de cerimònies, el vestíbul i la zona d’oficines del Tanatori Municipal de Reus s’ampliaran i reformaran. Els treballs, encarregats per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, tenen l’objectiu de millorar aquests espais i les seves prestacions. 

Aquest dimecres s’ha publicat al concurs del contractant la licitació del contracte per redactar l’avantprojecte, el projecte, la direcció facultativa i l’estudi de seguretat, entre altres documents. El contracte surt a licitació amb un pressupost de 211.750 euros. 

La sala de cerimònies comptarà amb 110 llocs més d'aforament


El contracte es divideix en dos lots, el primer dels quals, amb un pressupost de 81.070 euros, correspon a la reforma i ampliació de la sala de cerimònies. Es preveu la renovació dels acabats i el mobiliari, a més de la construcció d’un cos annex a l’edifici per ampliar la superfície de la sala i l’aforament amb 110 seient més. 

El segon lot afecta la reforma i ampliació del vestíbul i la zona d’oficines del tanatori. Pretén redissenyar la distribució de l’espai i renovar les instal·lacions. L’objectiu és ampliar el vestíbul i connectar-lo amb els dos accessos principals, tant el de la plaça de Pau Picasso com amb l’aparcament. L’accés des de la planta baixa es renovarà substituint l’escala per una de nova que permetrà reorganitzar l’espai. També es traslladaran les oficines de la primera planta, a la planta baixa.  

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges