Dimecres, 07 d'Agost de 2024

Prades inicia Fires i Festes amb el pregó a càrrec de la consellera Lourdes Ciuró

27 d'Agost de 2022, per Reusdigital.cat
  • Acte del pregó amb la Consellera Lourdes Ciuró

    Josep Ribas

El passat dijous, al municipi Prades va començar la festa major d’estiu Fires i Festes amb el pregó a càrrec de la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, amb l’acompanyament musical de la coral infantil pradenca Les Orenetes i posteriorment concert de la banda Neon. El consistori juntament amb les associacions han programat activitats variades, des d’activitats esportives i música fins a activitats familiars.

Fins el 27 d’agost es podrà visitar l’exposició de retallables Arquitectures de paper de Xavi Solé a la sala d’actes de l’Ajuntament.

El divendres va ser el torn de la clausura dels cursets de natació, campus de futbol i casal d’estiu amb una festa Holi i festa d’espuma a càrrec de l’AFA i l’Associació de Bombers Voluntaris a la plaça dels Arbres.

El Club BTT Prades va organitzar una sortida popular en BTT a la tarda des de la zona esportiva. A continuació, va tenir lloc el concurs de petanca al Parc de la Font d’en Grau que finalitzarà dissabte al migdia.

El divendres a la tarda també es va presentar el llibre Àlbum d’amors complicats d’Isabel Olesti guanyador del I Premi Ciutat de Reus “Diré el que em fuig” al Centre Cívic. La presentació va anar a càrrec d’Isabel Pfefferkorn amb la col·laboració de Prades Cor.

A mitjanit va ser el torn de la Macro Festa amb DJ Óscar Sánchez i DJ Bleizy al Centre Cívic a càrrec del Joves de Prades.

El dissabte a les 9 del matí, els amants de la BTT es donaran cita a la tradicional Pujada a les Vinyes a càrrec del Club BTT Prades. Les inscripcions es faran una estona abans a la plaça Major.

A dos quarts d’11 del matí s’oferirà pujada al campanar amb places limitades. Qui hi estigui interessat podrà apuntar-se a l’Oficina de Turisme amb un preu d’entrada de dos euros, sent gratuït per als menors de set anys.

D’11 del matí a una del migdia petits i grans podran gaudir de la festa infantil a la piscina municipal on s’instal·laran inflables.

A les 8 del vespre acabarà la jornada amb el concert i posterior ball de fira a dos quarts de dotze de la mitjanit a càrrec de l’orquestra Europa al Centre Cívic. El preu d’entrada del concert és de 10 euros i el ball de fira és gratuït.

Fires i Festes continua diumenge a dos quarts d’11 del matí amb una visita guiada per la Vila Vermella. Cal reserva prèvia a l’Oficina de Turisme. El preu de l’entrada per als adults és de 5 euros i per als menors de set anys és gratuït.

A dos quarts d’11 del matí qui vulgui pot participar al concurs de Tir al Plat a la Partida Vinaroig a càrrec de l’Associació de Caçadors de Prades.

A les 12 del migdia la Cobla Cossetània exhibirà un ball de sardanes a la plaça Major. A la una del migdia es celebrarà missa a l’Església de Santa Maria la Major.
A les 5 de la tarda s’inicia el folklore popular amb la Plantada de Gegants a la Creu de Montblanc amb els Gegants d’Alforja, Gegants de la Selva, Gegants de Valls i Gegants de Prades. I a continuació, a les 6 de la tarda, Ball de Gegants i Cercavila pel poble de Prades sortint de la Creu de Montblanc i pel carrer Avinguda Verge de l’Abellera continuaran cap a la plaça Major.

A les 10 de la nit, acaba la jornada amb el Correfoc dels Diables de la Selva del Camp a la plaça Major.

Dilluns, últim dia de festes, serà una jornada familiar que inicia a les 11 del matí amb tallers i jocs infantils a la plaça Major. A les 6 de la tarda, la plaça Major serà l’escenari de l’espectacle infantil Bozzà! de la companyia Baires Bozzà. A continuació Xocolatada a la Plaça Major. A les 10 de la nit, finalitzen les Fires i Festes amb el Cinema a la plaça amb Els Croods 2: Una nova era a la plaça Major i amb la venda de crispetes per part de l’AFA.

L’Ermita de l’Abellera, oberta de divendres a diumenge de 12 del migdia a 2 de la tarda fins al 18 de setembre, no estarà oberta el dissabte 27 d’agost.
 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges