Diumenge, 29 de Setembre de 2024

L'ajuntament resol el 94% de les sol·licituds d'ajut per al menjador escolar abans de l'inici de curs

30 d'Agost de 2022, per Reusdigital.cat
  • Després d’analitzar la proposta de plats tradicionals catalans i els diferents proveïdors de l’empresa, el jurat pot afirmar que la gran majoria de productes provenen del territori, com ara el peix de llotges pesqueres.

    Ajuntament d'Alcanar

L'Ajuntament de Reus ha resolt el 94% de sol·licituds d'ajut per al menjador escolar del curs 2022/ 2023 abans que comencin les classes, tot i que enguany el curs començarà el 5 de setembre, uns 10 dies abans que de costum i que n'ha rebut "més que mai". El termini per presentar les sol·licituds es va acabar el 20 de juny.

En concret, s'han presentat 4.282 sol·licituds, 258 més que en la convocatòria anterior, i en data 23 d'agost, se n'han resolt de manera favorable 3.075, que representen el 72% del total de les sol·licituds rebudes, i s'han denegat 962 (22%). Ara només en queden pendents de resolució, per demanda de documentació complementària o altres motius, 245 (6%).

Aquesta setmana, els centres educatius rebran els llistats amb les resolucions i cada família rebrà per SMS l'enllaç amb el decret de resolució. En les bases aprovades per concedir ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars de segon cicle d'Educació Infantil, Primària, ESO i alumnat amb Necessitats Educatives Especials (NEE) per al curs 2022/ 2023 als centres educatius de Reus, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus "va tornar a prioritzar l’alumnat de les famílies en situació de vulnerabilitat social", han subratllat fonts del consistori. Aquests ajuts municipals "cobreixen el cost total o parcial del servei i complementen els ajuts que atorga la Generalitat de Catalunya", tal com s'ha precisat per part de fonts municipals.

Aquestes han volgut assenyalar que Reus és dels pocs municipis de Catalunya que gestiona aquests ajuts, ja que la majoria ho fan a través dels consells comarcals.
 

Comparativa de dades pels darrers cursos Foto: Reus.cat


 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges