Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Marc Ribas visita el restaurant d'un càmping de Mont-roig, a «Joc de cartes estiu»

30 d'Agost de 2022, per
  • Marc Ribas

    Adrià Costa

Aquest dimecres a la nit el cuiner Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per "trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat". D'aquesta manera, el concurs que s'emetrà compta amb tres establiments de Mont-roig del Camp, Roda de Berà i Creixell, que hauran de competir per veure quin de tots ells és el millor.

El primer restaurant que visitarà serà el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz. Després, entraran al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou.

I l'última parada serà al Salioli, del Camping Creixell, a Creixell, on Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres.

Aquest dimecres, doncs, es descobrirà qui s'erigirà com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i s'emportarà el premi de 3.000 euros.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges