Divendres, 26 de Juliol de 2024

Reus viu una festa gegantera

17 de Setembre de 2022, per Reusdigital.cat
  •  

La plaça del Mercadal ha estat el punt de reunió, aquest dissabte a la tarda, de la 21a Trobada de Gegants, amb la participació dels gegants de l'Argentera, Amics dels Gegants de Montblanc, Sant Jaume de Barcelona, Colla Gegantera de Lloret de Mar, Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i la Mulassa i els Gegants de Reus. L’activitat portava dos anys sense fer-se a causa de la covid-19.
 
Després, les colles participants han fet una cercavila que ha transcorregut pel carrer Major i altres carrers del nucli antic, fins a acabar de nou al Mercadal, on els elements festius han fet el ball de lluïment, acompanyats de força públic. L'acte s'inclou en el programa de Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia, d'enguany.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric22   18 de Setembre de 2022

Patético encuentro

Es muy extraño que Reus proponga està fiesta con tan baja concurrencia de gigantes, Reus que tiene una de las mejores colecciones de gigantes de Catalunya pueda organizar una fiesta de tan bajo nivel, algo está fallando, es que la comisión de fiestas no puede contratar actuaciones de más nivel, que nos está pasando, no lo podemos entender que este encuentro no atraiga a más collas de gegants de primer nivel, patético y de risa

Reportatges