Divendres, 09 d'Agost de 2024

Fito Luri encetarà l'Accents 2022 al Jardí de la Casa Rull

06 d'Octubre de 2022, per
  • El duet Koeman estrenarà els concerts vermut de l'Accents 2022

    Cedida

Aquest cap de setmana arrenca l'edició 2022 del Festival Accents amb les quatre primeres actuacions programades del total de 26 que es podran veure fins al 17 de desembre. La programació compta amb artistes de pop independent, flamenc i cançó d'autor i s'estén a set localitats.

Ajornat el concert d'Algo per la previsió de pluja


El concert del duet valencià Algo, previst per aquest divendres 7 d'octubre al vespre, s'ha ajornat per la previsió meteorlògica. L'actuació que havia de posar en marxa el Festival Accents al Jardí de la Casa Rull, de moment, es posposa. Les entrades seran vàlides per a la propera data, que s'anunciarà pròximament. 

Els actes programats pel dissabte, com el concert de Fito Luri al Teatre Fortuny, segueixen en peu. L'actuació del cantautor, en què presentarà el seu nou disc "Salvar l'ànima",  també forma part de la programació de l'Associació de Concerts de Reus.

També aquest dissabte a partir de la 1 del migdia i amb entrada gratuïta tindrà lloc el primer dels concerts Vermut de l'Accents 2022. Al Jardí de la Casa Rull, hi actuarà el duet reusenc de pop electrònic Koeman i diumenge a la mateixa hora ho farà la vendrellenca Nerea Bassart Trio, però al Jardí del Botànic de Botarell. Les entrades per a aquesta actuació, que van acompanyades d'un vermut Iris de De Muller, es poden adquirir al preu de 3 euros a www.entradium.com

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges