Diumenge, 07 de Juliol de 2024

Reus se suma a la campanya «Recicla vidre per elles»

18 d'Octubre de 2022, per
  • Els contenidors són a la plaça de Prim

    Reus.cat

Durant les pròximes setmanes, dos contenidors de vidre de color rosa estaran ubicats a la plaça de Prim en el marc de la campanya Recicla vidre per elles. És una iniciativa impulsada per Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió de reciclar els residus d’envasos de vidre a l'estat, amb la col·laboració de l'ajuntament la UTE Reus Net, que té com a objectiu "mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama", segons fonts municipals.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha encoratjat el veïnat “a continuar reciclant i a participar en aquesta campanya solidària per millorar el medi ambient a la vegada que es contribueix a la investigació del càncer de mama i a la visibilització de la malaltia”.

Ecovidrio posa en marxa per vuitè any aquesta campanya que coincideix amb la celebració, el 19 d'octubre, del Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama. Els envasos de vidre dipositats als contenidors es convertiran en una donació a la Fundación Sandra Ibarra. En aquesta ocasió, la campanya s’ha estès per més de 170 ciutats del territori estatal, incloent-hi 16 municipis catalans com Reus, Lleida o Girona, entre d’altres.

Segons les últimes dades relatives a 2021, els habitants de Reus van reciclar un total de 1.554 tones d’envasos de vidre, el que suposa que cada habitant va reciclar la mitja de 14,6 quilos. Respecte a la taxa de contenerització, Reus es situa amb una mitja de 367 habitants per contenidor, comptant amb un total de 289 contenidors pels residus d’envasos de vidre instal·lats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges