El Reus femení suma una altra victòria

30 d'Octubre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Xavi Guix

El femení de la FFBR continua amb la seva dinàmica positiva, en guanyar aquest diumenge el Mira-sol Baco, per 1-4. Tot i la diferència dels dos equips a la classificació, l’equip de Sant Cugat s’ha posicionat bé al camp fins al primer gol reusenc.

Al minut,16, Cristina Becerra ha marcat el primer gol després de controlar la pilota en un llançament de falta. Al minut 21, Irati Lazcano ha fet el segon en rebre una assistència de Cristina Becerra. El tercer gol ha arribat set minuts després a través d’una jugada personal d’Irati Lazcano. A la segona part, Jéssica Muriana ha escurçat distàncies en una contra, i al minut 68, Irati Lazcano ha fet el quart gol visitant en una jugada personal.

El Reus femení referma el seu lideratge a la classificació, amb 19 punts. El pròxim diumenge rep a l’Estadi municipal el Women’s Soccer Sholl de Barcelona.