Dissabte, 27 de Juliol de 2024

El documental «Fer vi a Cambrils» s'estrenarà per la Setmana de la Ciència

10 de Novembre de 2022, per
  • El documental Fer vi a Cambrils s'estrenarà amb motiu de la Setmana de la ciència

    Cedida

Cambrils se suma a la 27a edició de la Setmana de la Ciència amb l’estrena del documental “Fer vi a Cambrils”, que recull testimonis relacionats amb el conreu de la vinya i l’elaboració de vi a l’antic celler de la Cooperativa Agrícola de Cambrils fins a l’any 1994. La peça elaborada per "Sabem.Com" i produïda pel Museu d’Història de Cambrils, es projectarà al Cinema Rambla de l’Art el dia 12 de novembre a les 12 del migdia amb accés lliure. 
 

Una conferència i un taller sobre ciència

 
En el marc de la Setmana de la Ciència, també s’han programat dues activitats gratuïtes al Centre Cultural. La primera serà una conferència sobre la cooperació agrària a Catalunya que oferirà el professor de la URV Antoni Gavaldà el dimarts dia 15 de novembre a dos quarts de 8 de la tarda. La segona proposta és un taller participatiu titulat “Cuina o laboratori” a càrrec del professor de química Daniel Schorn, que es portarà a terme el dijous 17 de novembre a la mateixa hora. 

La Setmana de la Ciència se celebra a tot Catalunya de l’11 al 20 de novembre i és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI). Per a l’edició d’enguany s’ha proposat com a fil conductor la innovació i el coneixement local com a motor de creixement, posant en valor els actius en innovació i ciència que hi ha arreu del país. 

Les activitats programades a Cambrils són fruit de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, el Campus Extens de la URV a Cambrils, el Museu d’Història de Cambrils, l’Arxiu Municipal de Cambrils i la Cooperativa Agrícola de Cambrils. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges