Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Aturem Hard Rock iniciarà una nova via judicial contra el macroprojecte

15 de Desembre de 2022, per
  • Eloi Redon, portaveu de la plataforma Aturem Hard Rock, durant la roda de premsa d'aquest dilluns.

    Josep M. Llauradó

El proper dilluns dia 19 de desembre la plataforma Aturem Hard Rock celebrarà un acte a Tarragona per fer un repàs de la situació del macroprojecte d'ampliació del Complex Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca. En aquest acte, que començarà a les set del vespre a l'Antiga Audiència, explicaran "totes les noves accions que té prevista la plataforma per als propers mesos, les adhesions al manifest durant aquests últims mesos i també anunciarem una nova via de lluita en l’àmbit judicial".

Des de la plataforma lamenten l'intent performàtic del món empresarial i local de mostrar una unió "fictícia" a la Cambra de Comerç de Tarragona. "Recordem, que entre els dos principals representants d’aquest acte, els alcaldes de Vila-seca i Salou, tenen una disputa oberta que és clau per al desenvolupament d’aquest projecte i que, difícilment, podran posar-se d’acord", comenten en un comunicat.

Mentrestant, la plataforma celebra que la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat no hagi portat a aprovació el Pla Director Urbanístic (PDU) de l'àmbit del Hard Rock. En aquest sentit, s'apunten aquest mèrit, donat que va ser l'entitat qui va donar a conèixer l'informe ambiental desfavorable elaborat des del Departament d'Acció Climàtica. "Segons alguns representants institucionals i les informacions rebudes per la Plataforma al mes d’octubre, la Comissió pretenia aprovar definitivament el PDU a la sessió del mes d’octubre però, després de la publicació i roda de premsa presentant l’Informe desfavorable, es van veure obligats a modificar l’ordre del dia i a aplaçar aquesta aprovació", expliquen.

"L’acció persistent i la pressió per part d’Aturem Hard Rock està tenint l’efecte que esperàvem: endarrerir el projecte fins que puguem donar l’estocada final i acabar, d’una vegada per totes, amb aquest i qualsevol que tingui les mateixes característiques", conclouen.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges