Dimecres, 14 d'Agost de 2024

120 sèries d'un cinquè premi de la loteria, venudes a Tarragona

22 de Desembre de 2022, per Josep Maria Llauradó Serra
  • Els treballadors de l'administració tarragonina

    ACN

Alegria, nervis i sorpresa al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. L'administració número 19 ha repartit 7,2 milions d'euros amb part del cinquè premi, el 38454, de la rifa de Nadal. La loteria de Nadal ha caigut parcialment a Tarragona, a través d'un dels cinquens premis. Es tracta del número 38.454 venut a l'administració número 19, al bloc de Sant Joan, al barri de Sant Pere i Sant Pau. En total, aquesta administració ha venut 120 sèries d'aquest número, és a dir, la majoria.

30 de les sèries venudes s'han repartit en una cafeteria de Bonavista; 80 en un bar de l'Hospitalet de l'Infant i una desena a la mateixa administració.

Si bé es tracta d'un cinquè premi, aquest número es va vendre en un total de 12 administracions de loteria més, a banda de la tarragonina. Es tracta de Nava (Astúries), Santurtzi (Biscaia), Santander, Sant Sebastià, Las Rozas de Madrid, Madrid, Fuengirola, Manises, Arroyo de la Encomienda, Portugalete i Saragossa.

Els treballadors de l'administració número 19, Carme Viladrich i Ivan Lanzas; així com tres de les premiades (Mara Gutiérrez, Carmen Castro i Sonia González) han explicat que estan "molt contents" i que "no s'esperaven" el premi. "Estem molt contentes, mai ens havia tocat res", han dit.

Vegeu les declaracions (vídeo: ACN):
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QRowIGVl6Y4[/youtube]

Fa més de dues dècades que l'establiment està obert i ja havien repartit altres premis, com ara algun tercer, quart, cinquè i un segon, segons ha explicat l'empleada. Tot i això, encara no han venut la grossa de Nadal. "Estem molt contents perquè un cinquè premi és molt important per a nosaltres i per a la gent del barri, és un barri de gent treballadora i és important que estiguin contents i feliços", ha remarcat Viladrich.

La Marta Gutiérrez, la Carmen Castro, la Sònia González i la Mònica Cobo, quatre amigues del mateix veïnat que esmorzen sempre juntes, vam decidir comprar un únic dècim per un "rampell" d'una d'elles, fa tots just dos dies. Les tres primeres premiades s'han reunit davant de l'oficina de la loteria per celebrar la seva sort i han mostrat emocionades el número. De fet, es van quedar l'última butlleta de la sèrie i després de guanyar-la no es creuen que els hagi tocat.

"Estem contentíssimes, ens han tocat 6.000 euros a repartir entre les quatre, el primer que farem és un sopar d'amigues, no ens dona per a un viatge", han dit. Afirmen que mai els havia tocat la loteria i que és la primera vegada que juguen juntes. "Aquesta administració sempre dona premis, porta sort", han opinat.

"Fa 30 anys que jugo al mateix número"



L'alegria i la il·lusió també s'han escampat pel barri del Bonavista i, en concret, entre els clients del forn de pa Peña, molts d’ells paradistes del mercat dels diumenges.

La seva propietària, Carmina Peña, no ha parat de rebre trucades d'ençà que han conegut que eren els afortunats. Fa 30 anys que juga al mateix número i encara no es creu que hagi repartit el guardó. "Estava preparant xurros per uns nens quan la meva jove s'ha posat a cridar i a plorar, estic molt contenta perquè tots som treballadors, no són molts diners, però 6.000 euros alegren les festes", ha expressat. Ella només té un dècim i el seu fill un altre. Amb tot, els repartirà a parts igual amb la seva filla que no n'havia comprat cap i també destinarà els diners al bateig del seu net.

La Beatriz Gómez, una veïna de "tota la vida" del veïnat també s'ha aplegat a la fleca per celebrar que va comprar dècims. La dona ha explicat que ja tenia altres números, però que una amiga de Madrid li va demanar que en compres un per a ella. Davant de la possibilitat que li toqués, va decidir comprar-ne un altre per si de cas, conjuntament amb una altra veïna que l'acompanyava. "M'ha trucat la meva amiga de Madrid saltant d'alegria i dient-me que s'agafava un AVE! Mai m'havia tocat res, no és que siguin massa diners, però et dona tanta alegria que t'hagi tocat i que estigui tan repartit", ha afegit.

Gómez ha dit que una petita part dels diners se'ls gastarà aquest Nadal i que els compartirà amb familiars i amics. La resta els ingressarà al compte d'estalvis per destinar-los als estudis dels seus fills adolescents. "Les carreres són cares, si no els guardes te'ls gastes i prefereixo invertir-los en el seu futur", ha tancat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges