Dilluns, 15 de Juliol de 2024

El projecte de l'estació de Bellissens, a informació pública per la declaració de necessitat d’ocupació

22 de Desembre de 2022, per
  • Aj. de Reus

Adif ha anunciat aquest dijous que el projecte de construcció de la nova estació ferroviària de Bellissens de Reus es troba ja en el procés d'informació pública "per a la declaració de necessitat d'ocupació". D'aquesta manera, s'ha assenyalat en un comunicat, "es dona compliment als compromisos del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), per continuar impulsant el desenvolupament de les actuacions emmarcades al pla Transformem Rodalies".

Igualment s'ha apuntat que "s'avança en els acords aconseguits entre l'ajuntament i Adif" mitjançant el conveni de col·laboració subscrit el mes de març passat "per fer realitat aquesta actuació, d'especial rellevància per a la ciutat". Dies enrere, des del Mitma ja es va apuntar que tant l'equipament de Bellissens com l'estació intermodal seguien "els passos i els terminis previstos". 

La nova estació se suma a l'actual, al nord-oest del terme, per a tràfics de rodalies i mitja distància. Quant a Bellisens, serà al sud-est de la ciutat i a l'entorn del punt quilomètric 90/175 de la línia de ferrocarril convencional Miraflores-Sant Vicenç de Calders.

Segons els estudis de demanda realitzats per Adif, per Bellissens hi passaran 1.400 viatgers diaris, que podrien arribar als 3.500 viatgers en un horitzó de 30 anys. El projecte es presentarà a la ciutat en un acte institucional.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges