Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Les mascotes seran protagonistes a La Fira amb «l'Animal Day»

21 de Febrer de 2023, per
  • Quatre gossos en un parc, en una imatge d'arxiu

    Unsplash

La jornada dedicada a les mascotes, protectores i associacions d'animals torna a La Fira el pròxim 25 de febrer. Des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre, se celebrarà l'"Animal Day", amb l'objectiu d'impulsar l'adopció i l'acollida d'animals i visibilitzar les habilitats de les mascotes. 

Protectores i associacions seran presents al Market Solidari


El Market Solidari serà l'activitat principal de l'"Animal Day" i comptarà amb la participació de protectores i associacions locals, que oferiran productes i manualitats, a més d'informar sobre els animals que cerquen una llar. A dos quarts d'1 del migdia, es farà la desfilada canina oberta a totes les mascotes que visitin el centre comercial, amb inscripció prèvia. 

Durant el matí, a la primera planta, s'exposarà una mostra fotogràfica i es durà a terme una xerrada de sensibilització sobre els animals a càrrec de la influencer @RevoluciónPata, un usuari de gos guia i el Centre Horus. A l'exterior, a la plaça de l'Univers, a partir de les 10 del matí es faran exhibicions d'habilitats canines

Tallers infantils dins de l'"Animal Day"


La programació d'aquesta tercera edició també ha programat activitats dirigides al públic infantil, com tallers per construir una joguina canina, fer un gos d'origami o pinta-cares. A la planta -1, a més, s'instal·larà un espai fotogràfic per a mascotes. 

La Fira Centre Comercial aprofitarà la jornada per ratificar el seu compromís amb els animals, amb el nou protocol de benestar animal validat per protectores, associacions i entitats. L'espai, declarat animal friendly, vol fomentar l'adopció responsable i garantir la convivència de persones i mascotes en l'oci i el comerç. 
 

Programa d'Animal Day a La Fira Centre Comercial Foto: Cedit

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges