Dilluns, 05 d'Agost de 2024

Un nou punt de trobada per al teixit local

22 de Febrer de 2023, per Marc Busquets Obré
  • Casaprima i Mallafrè, a la cafeteria la Mulasseta, del Centre d'Amics de Reus

    MBO

Han estat mesos "intensos" de feina per tenir-ho tot a punt de cara a l'obertura de la cafeteria del Centre d'Amics de Reus, prevista el divendres 24 de febrer a la tarda. Rere el taulell, Jaume Casaprima supervisa tots els detalls amb la voluntat, apunta a Reusdigital.cat, de fer que l'establiment "sigui un nou punt de trobada per al teixit local". Després de tot, subratlla, l'entitat del raval de Robuster acull associacions diverses, en una mostra del que "entenem que és fer ciutat". Entre aquestes hi trobem la Colla Gegantera de Reus, a la qual el bàrman està vinculat. Els Gegants Manotes no se la perdran pas, la inauguració. 

Portes "obertes a tothom"



Casaprima explica que les converses amb la junta directiva del Centre d'Amics de Reus per impulsar la cafeteria "van començar abans de la pandèmia". La crisi sanitària, però, "ho va aturar tot". Temps després va poder obrir la Mulasseta al carrer de Misericòrdia, i d'ara en endavant el projecte continuarà al raval de Robuster. "Les portes seran obertes a tothom. Als socis, evidentment, però també a qualsevol ciutadà", precisa. Hi servirà esmorzars de forquilla (també el cap de setmana) i menús per dinar. "Farem plats casolans", anuncia. 

[blockquote]"Volíem tenir la seu oberta tots els dies, i ara, amb el servei del bar, serà possible", manifesta satisfet el president del Centre d'Amics de Reus, Joan Maria Mallafrè[/blockquote]

Però com la que la Mulasseta "serà més" que una cafeteria, Casaprima vol fer-hi esdeveniments culturals. De fet, l'espai tindrà un parell d'escenaris (un dels quals exterior) i la intenció és poder oferir "sovint" música en directe als clients. Ja a la inauguració s'espera l'actuació del cor Mestral, i el dia 5 de març hi haurà un concert de jazz. Les possibles, s'apunta des de l'entitat, "són diverses", perquè al Centre d'Amics de Reus s'hi fan moltes activitats. "Volíem tenir la seu oberta tots els dies, i ara, amb el servei del bar, serà possible", manifesta satisfet el seu president, Joan Maria Mallafrè

La terrassa, per Setmana Santa



Si ara és prevista la posada en marxa del servei de bar i de cafeteria, segons Casaprima serà per Setmana Santa quan la terrassa estarà enllestida. L'espai exterior, ampli, permetrà fer-hi activitats diverses quan faci bo. Tots dos apunten al futur amb optimisme, tot esperant que la Mulasseta tiri endavant amb èxit. I això que no ha estat fàcil, admet Mallafrè, acabar les obres. "Com a tantes altres entitats, la pandèmia ens va aturar i ens va fer molt de mal. I a més, ens vam trobar que quan vam recuperar certa normalitat tot s'havia encarit", diu en al·lusió a l'increment dels preus dels materials. 

[blockquote]L'espai exterior, ampli, permetrà fer-hi activitats diverses quan faci bom temps[/blockquote]

No obstant això, el cert és que el Centre d'Amics de Reus ha pogut mantenir la seva massa social. El president manifesta que l'entitat té mig miler de socis, molts dels quals compromesos amb els grups adherits. Són, entre altres, l'associació de Dones Ganxetes, el Grup de Lectura i Declamació o l'associació reusenca de Futbol-Botons. I en endavant, tots podran trobar-se a la Mulasseta "per jugar al dòmino, o a la botifarra, tot fent el cafè", conclouen. 



 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges