Diumenge, 07 de Juliol de 2024

Jornada amb el Mas Carandell i Càritas al Castell del Cambrer

23 de Febrer de 2023, per Reusdigital.cat
  • Reus.cat

El Mas Carandell i Càritas Interparroquial de Reus organitzen dijous, 2 de març, de 12 a 2 del migdia, la jornada Contractació laboral en el marc de la llei d’estrangeria: una oportunitat per a les empreses, amb l’objectiu de donar a conèixer la normativa vigent en matèria de contractació de persones nouvingudes i incentivar contractacions aprofitant les darreres modificacions de la Llei d'estrangeria.

La sessió, que tindrà lloc al Centre Cultural el Castell i també comptarà amb la col·laboració de Càritas Diocesana Tarragona, serà presentada pel Director de Càritas Interparroquial de Reus, Miquel Maria Aragonès, i pel regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats.

Durant la primera part, Marina Gallés, tècnica de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme, del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat intervindrà amb la ponència La contractació de població estrangera arran de la modificació del Reglament d’Estrangeria. Posteriorment Roxana Yzusqui, tècnica de Càritas Interparroquial de Reus, presentarà el Projecte Obrint Pas: procediments per contractar persones nouvingudes amb la reforma de la Llei d’Estrangeria i interès per a les empreses de Reus.

La sessió és d’entrada lliure prèvia inscripció aquí.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges