Diumenge, 28 de Juliol de 2024

Down Tarragona inaugura la seva nova seu a Reus

24 de Febrer de 2023, per
  • Una imatge de la inauguració, el passat dimecres

    Cedida

L’associació Down Tarragona va inaugurar aquest dimecres una nova seu a la ciutat de Reus amb un acte que va comptar amb la presència del seu president, Xavier Sanmiguel, el delegat del Govern a Taragona, Àngel Xifré, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la presidenta de Down Catalunya, Glòria Canals.

El nou espai està situat al carrer de Manel Huguet, 1, baixos, i en paraules del seu president, “ens permetrà créixer tant pel que fa a persones ateses com amb nombre de famílies que apostin per un projecte de vida el més normalitzat possible en tots els àmbits de la vida i així, aconseguir ser ciutadanes de ple dret”.

El local disposa de 169 m² i compta amb quatre sales de treball; una sala de reunions, una sala polivalent una sala de formació i un taller-cuina. També té una zona de treball per l’equip tècnic, una zona d’espera i dos lavabos amb rentamans, un dels quals adaptat.

Des de l’associació Down Tarragona es considera que aquest nou espai “suposa un salt qualitatiu que permetrà millorar la qualitat dels serveis, augmentar les ràtios de participants per poder atendre a més persones, les seves famílies i iniciar nous projectes encaminats a fer realitat els somnis de vida de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals”. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges