Dijous, 15 d'Agost de 2024

Les notícies de Reus més destacades de la setmana

26 de Febrer de 2023, per Reusdigital.cat
  • Cedida

Tanquem l'últim cap de setmana del mes de febrer amb l'habitual resum informatiu local, com cada vespre de diumenge. 

Dilluns: festa a la plaça de Prim per l'exproprofit



Després de les rues del cap de setmana anterior, els reusencs es van llevar el dilluns següent amb gana. Molta gana. I per això les colles es van aplegar a la plaça de Prim, on s'hi va celebrar una nova edició de l'exproprofit. Aquesta, molt esperada, ja que en els últims anys no s'havia fet per la pandèmia. 


Dimarts: les obres del centre cívic Gregal, en marxa



Dimarts us vam explicar l'inici dels treballs per construir el futur centre cívic Gregal, situat al barri Niloga de Reus. Les obres s'allargaran uns 14 mesos, segons les previsions de l'ajuntament.


També us vam parlar de la intervenció dels Bombers per apagar un cotxe que es va incendiar al Mas Abelló, així com de la crema de la reina Carnestoltes

Dimecres: la cafeteria del Centre d'Amics de Reus és una realitat



Una de les entitats més sòlides del nostre teixit, el Centre d'Amics de Reus, està d'enhorabona. La cafeteria projectada temps enrere ha obert aquesta setmana, i ho ha fet per als socis i per a la ciutadania. 


També va ser notícia la presentació de l'estudi preliminar per construir la nova facultat de Medicina de la URV al campus Bellissens de Reus. 

Dijous: Meritxell Barberà se suma a la llista d'ERC Reus



La presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, Meritxell Barberà, serà la número 7 a la llista electoral per a les municipals d'ERC, tal com us vam explicar dijous. 


Divendres: col·locaran "Stolpersteine" en memòria dels deportats reusencs als camps nazis



Divendres es va anunciar que l'ajuntament promourà la col·locació la primera «Stolpersteine» en memòria dels deportats als camps nazis. Són llambordes que recorden les víctimes als últims domicilis on van viure. Més endavant se n'instal·laran d'altres. 


Divendres es va complir un any de l'inici de la invasió russa d'Ucraïna. Moltes poblacions del país, entre les quals Reus, van acollir actes per demanar la fi de la violència. Al Mercadal de Reus s'hi va fer una concentració silenciosa

Dissabte: alumnes de l'INS Baix Camp fan valer el patrimoni local



L'alumnat de la matèria de Món clàssic de primer de batxillerat de l'INS Baix Camp ha creat un projecte sobre la pervivència mitològica a la ciutat de Reus. Aquest dissabte us n'hem parlat.


També us hem explicat com ha anat a inauguració de la placa dels Jardins Carmina Pozuelo, a Sol i Vista, en memòria de la difunta regidora socialista. Finalment, ha estat notícia el nomenament d'Agnès Toda com a nova presidenta d'Òmnium Baix Camp.







 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges