Divendres, 30 d'Agost de 2024

Pep Cuerba, Sarah Dubois i Jordi Salvadó, números 5, 6 i 7 de Junts per Reus

16 de Març de 2023, per Marià Arbonès
  • Pep Cuerba, Sarah Dubois, Teresa Pallarès i Jordi Salvadó a l'acte de presentació

    Estel Romeu

Junts per Reus ha presentat aquest dijous els números 5,6 i 7 de la seva llista electoral de cara a les pròximes eleccions municipals a Reus. Ho ha fet a la plaça de Prim, amb la presència de l’alcaldable Teresa Pallarès, la tercera a la llista, Montserrat Caelles, i la quarta, Mariluz Caballero.

El número 5 de Junts per Reus serà Pep Cuerba, l’actual regidor d’Esports, que repetirà després d’ocupar també la cinquena posició a la llista del 2019. La número 6 serà Sarah Dubois, enginyera tècnica informàtica en sistemes i persona molt vinculada a l’ANC. El número 7 de Junts per Reus l’ocuparà Jordi Salvadó, professor i responsable de Comunicació del partit. Salvadó també és conegut per la seva destacada participació en el teixit associatiu local.

"Barreja d'experiència en gestió municipal i de gent nova solvent"



Teresa Pallarès ha remarcat les virtuts dels tres i ha titllat la llista que es confecciona de “fusió d’experiència en la gestió municipal i de gent nova que ja demostren solvència en àmbits privats”. Una llista que, segons l’alcaldable, vol “arribar a tots els racons de la ciutat”.

En el seu torn, Pep Cuerba ha anunciat el seu renovat compromís cap a l’esport local i s’ha mostrat il·lusionat de continuar treballant en aquesta àrea. Sarah Dubois ha agraït a Pallarès que l’hagi convidat a participar en aquest nou projecte de Junts, que, segons ha dit, “és imprescindible per donar suport a l’1 d’Octubre”. En la mateixa línia s’ha manifestat Jordi Salvadó, tot dient que el pas que ha fet "és per contribuir a la independència del país". Un pas més en la política de Salvadó que, segons ha afegit, és també per "dirigir el meu tarannà apassionat reusenc a la gestió municipal”.   
 

El número 2 serà l'últim a presentar-se


Encara resta per conèixer el número 2 de la formació nacionalista, així com els següents llocs als tres presentats aquest dijous. Pallarès ha assenyalat que pròximament es donaran a conèixer més noms, però que l’últim que es presentarà serà el nom del segon.  
 
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics