Diumenge, 04 d'Agost de 2024

El Roig-i-Negre FC perd amb l’Atlètic Camp Clar

19 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  •

Derrota del Roig-i-negre aquest dissabte davant de l’Atlètic Camp Clar per 4 gols a 2. Els reusencs han posat contra les cordes els tarragonins fins al minut 75, quan els locals han marcat el tercer gol i han desfet l’empat, en una jugada que els jugadors del Roig-i-Negre han protestat per fora de joc. Quatre minuts després el Camp Clar ha marcat el quart gol. Els roig-i-negres no han pogut reaccionar i han marxat cap a Reus decebuts pel resultat i per algunes decisions arbitrals. Gerard i Camilo Tello han estat els autors dels gol del Roig-i-Negre.

Pel que fa a la Unió Astorga, ha perdut contra el CD Torreforta per 0-1, i el Mas Pellicer ha empatat a casa amb l’Espanya Canonja (1-1).