Empat del Reus FC Reddis a Viladecans

26 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Andrės Romero

Reus FC Reddis i Viladecans han empatat a 2 gols en un partit trepidant. Només començar, el Reus FC Reddis ha disposat d'una bona ocasió per encetar el marcador, però la rematada del jugador reusenc ha marxat llepant el pal.

Al minut 12, ha arribat el 0 a 1 obra de Messeguer, després d'una recuperació de Xavi Jaime. L'equip de Marc Carrasco ha buscat el segon gol, però sense tenir sort.

La primera ocasió del segon temps ha estat per al Viladecans. Els reusencs, però, ha disposat d'una oportunitat molt clara al minut 51, quan la defensa local ha desviat la pilota de sobre la línia de gol.

El Viladecans ha empatat el partit al minut 57, just quan el Reus FC Reddis dominava amb força. Tot i insistir el Reus FC Reddis sobre la porteria contrària, el segon gol reusenc no ha arribat fins al 82, amb un gol de Sardà. El tram final ha estat convuls, i al minut 90, el Viladecans ha empatat el partit. El mateix Sardà en l’últim sospir ha llançat la pilota al pal.

El Reus FC Reddis és primer a la classificació, amb 50 punts.