Dimarts, 30 de Juliol de 2024

Jornada de bones pràctiques a Reus per revertir la segregació escolar

27 de Març de 2023, per
  • Pau Masó

La Xarxa d’Escoles Públiques de Reus (XEPR) organitza dijous, 30 de març, la jornada A Reus també és possible! per donar a conèixer bones pràctiques d’arreu de Catalunya per revertir la segregació escolar. Segons les dades del Síndic de Greuges, Reus és el tercer entre els 10 municipis més poblats de Catalunya que presenta una major segregació escolar a Primària

Aquesta jornada, que compta amb el suport de la Fundació Bofill en l’àmbit organitzatiu, servirà per posar aquesta realitat sobre la taula i interpel·lar el conjunt de la societat sobre la necessitat de fer-hi front.

L’activitat tindrà lloc a l’escola Doctor Alberich i Cases entre dos quarts de 6 de la tarda i dos quarts de 8 del vespre. La jornada comptarà amb la participació de tres experts en la matèria: la directora de l’escola Montessori de Rubí, Conxita Gimeno, l’activista contra la segregació escolar Roger Martínez, i el tècnic de la Fundació Bofill Bernat Ferrer.

Després de les seves intervencions, els assistents es dividiran en grups petits per continuar debatent sobre l’assumpte amb major profunditat. La jornada està concebuda eminentment per a la comunitat educativa reusenca, si bé també és oberta al conjunt de la ciutadania interessada en la cohesió social i la igualtat d’oportunitats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges