Divendres, 16 d'Agost de 2024

Joan Carles Gavaldà, número 2 de Teresa Pallarès a Junts per Reus

28 de Març de 2023, per Marc Busquets Obré
  • Presentació de Joan Carles Gavaldà, segon a la candidatura de Junts per Reus

    Marc Busquets

La candidata de Junts per Reus a l'alcaldia, Teresa Pallarès, ha revelat aquest migdia de dimarts qui serà el seu número 2 a la llista electoral que presentarà a les eleccions municipals del mes de maig. Es tracta de l'arquitecte Joan C. Gavaldà i Bordes (Reus, 1961). Aquest té despatx a la capital del Baix Camp des de 1988, i treballa habitualment tot col·laborant i dirigint equips professionals pluridisciplinars. A banda, està vinculat al CN Reus Ploms (és component de la junta) i és soci fundador de l'Associació de Veïns la Mineta. 

L'acte s'ha dut a terme a la zona del Mas Iglésias, a tocar de la Biblioteca Pere Anguera, als terrenys on s'ha de construir l'estació de Bellissens. "Som en un indret clau per al futur del desenvolupament" de la ciutat, ha argumentat Pallarès, qui també ha avançat que "aviat" es licitarà un projecte per fer "entre 130 i 170" pisos protegits en aquest sector del terme. Val a dir que a finals de l'any passat, i en el marc del Pla local d'habitatge 2022-2027, ja se'n va parlar. 

Els primers llocs, presentants



En la seva presentació com a número 2, Pallarès ha subratllat la trajectòria professional de Gavaldà i el "compromís" amb el projecte de "futur" de Junts per Reus. Al seu torn, el candidat s'ha mostrat "il·lusionat" davant de la seva entrada a la política. Tot i que l'actual mandat "no ha estat fàcil" per la covid-19 i "la guerra d'Ucraïna", l'arquitecte ha volgut destacar la tasca del govern, ja que "ha donat resposta a la ciutadania". Quant a l'equip que es presentarà a les municipals, ha dit que "està cohesionat" i ha apuntat a futures polítiques per fer de Reus "una ciutat sostenible". Quant a àmbits concrets, s'ha referit a l'habitatge com un "tema fonamental" i ha assegurat que "puc fer aportacions" en matèria urbanística. 

Amb l'anunci de la inclusió de Gavaldà a la llista, Pallarès perfila els integrants del seu projecte polític per concórrer a les urnes en uns mesos. Dies enrere ja va presentar les regidores Montserrat Caelles i Mariluz Caballero, i més tard va ser el cas de l'actual titular d'Esports, Pep Cuerba. Ara per ara, Junts per Reus ha presentat els seus primers 10 candidats. La candidata ha manifestat que l'equip és format per "persones preparades i amb ganes de treballar per Reus". 

Els 10 primers llocs:

1. Teresa Pallarès
2. Joan C. Gavaldà
3. Montserrat Caelles
4. Mariluz Caballero
5. Pep Cuerba
6. Sarah Dubois
7. Jordi Salvadó
8. Aleix Torné
9. Mònica Bellido
10. Jaume Piñol

Escolteu l'episodi del pòdcast Finestra al Mercadal amb Pallarès:
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

karamanlis  29 de Març de 2023

Quina colla

Alguns d'aquests personatges ja poden buscar feina, perquè amb la política no es menjaran un torrao. La bufetada serà de les que fan història.
Enric22   28 de Març de 2023

Tot és fulleraca

Hay que mal está el patio político, tot al que presentan es fulleraca
Pepito de l'arena  28 de Març de 2023

Ui ! Quina colla de "scouts" !

Clar que els pefereixo a la panda de gangster d'ER i PSOE

Reportatges