Divendres, 26 de Juliol de 2024

Pau Salvadó, Ignasi Basora i Oriol Martínez reflexionen aquest dissabte sobre economia i comerç al tendal de Reus en Moviment

31 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  • Pau Salvadó, Ignasi Basora i Oriol Martínez reflexionen aquest dissabte sobre economia i comerç al tendal de Reus en Moviment

    Cedida

L’economia i el comerç centraran aquest dissabte, 1 d’abril a dos quarts de 12 del matí,  a la plaça de la Llibertat, la primera sessió del cicle Reflexions en Moviment. Es tracta d’un seguit de converses obertes a la ciutadania que començarà amb una xerrada a l’entorn dels reptes econòmics i comercials del present i el futur de la ciutat.
 
En aquesta sessió hi participen com a dinamitzadors Pau Salvadó, autònom del sector de la importació i l’exportació i del comerç al detall; Ignasi Basora, diplomat en Turisme i llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i Oriol Martínez d’Alòs-Moner, economista, consultor a ACCIÓ i especialitzat en mercats internacionals i licitacions públiques. Entre d’altres qüestions, s’abordaran reptes com el foment de la competitivitat des d’un lideratge municipal o la política industrial a Reus.
 
En les pròximes setmanes Reus en Moviment organitzarà noves Reflexions en Moviment que tractaran qüestions d’àmbit ciutadà i municipal, amb l’objectiu d’oferir propostes de govern i al mateix temps escoltar possibles inquietuds i suggeriments de la ciutadania.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges