Dijous, 01 d'Agost de 2024

Una placa commemora el Pi de Bofarull al lloc on va créixer

31 de Març de 2023, per
  • Descoberta de la placa commemorativa del Pi del Bofarull

    Cedida

Aquest divendres al matí s'ha descobert una placa commemorativa al lloc on va arrelar i créixer el Pi de Bofarull, arbre inclòs en la llista d'Arbres Monumentals de Catalunya. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Carles Pellicer; i diversos regidors del consistori.

Hi han participat els alumnes de primer d'ESO de l'Institut Domènech i Montaner, un dels centres educatius que participa a l'Agenda 2030, amb l'objectiu de treballar el desenvolupament sostenible. L'alcalde de la ciutat ha volgut remarcar la voluntat de fer visible el patrimoni col·lectiu i natural, del qual n'era "una bona mostra del qual és aquest pi centenari que, malauradament no hem pogut conservar perquè la natura fa el seu curs".

El Pi de Bofarull va començar a debilitar-se el 2021 de manera irreversible, motiu pel qual s'ha col·locat la placa commemorativa. "N'hem volgut deixar constància per a les generacions futures, posant en valor aquesta capacitat de la natura de, justament, fer el relleu, amb un pi que ha rebrotat i que ja és visible". 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pepito de l'arena  31 de Març de 2023

marededeusenyor !

On arribarà la fal-lera `propagandistica dels politics? Quan volgueu, veniu a col-locar una placa dedicada a les meves "xiruques" que, dissortadament i després de moltes excursions, tinc que llençar. Podeu porta el fotògraf, que jo poso el vermut. De Reus, clar.

Reportatges