Diumenge, 04 d'Agost de 2024

Volen promoure la marca Gaudí Reus i el Gaudí Centre al mercat xinès

23 de Maig de 2023, per Redacció
  • L'acord de col·laboració entre les parts promou el modernisme reusenc i la figura de Gaudí

    Reus.cat

Reus Promoció ha fet "un pas més" per "difondre i posicionar" la capital del Baix Camp com la "ciutat origen del geni" Antoni Gaudí per al públic xinès. En aquesta ocasió, han visitat casa nostra directius de l’empresa Beijing Xinzhizao Culture Development Co i BCN Specialized Works. D'una reunió, els representants d'ambdues parts "s’han compromès a promocionar l'art i la cultura de Reus a nivell internacional. Concretament, el seu objectiu és donar a conèixer la vida i l'obra del reconegut arquitecte Antoni Gaudí i el modernisme català a la la Xina i altres regions de parla xinesa", segons han destacat fonts municipals. Des de l’agència "es comença ja a treballar en la mirada posada al 2026, any en que es celebrarà el centenari de la mort de l’arquitecte Antoni Gaudí", tal com s'ha manifestat en un comunicat. 

Amb la "ferma" voluntat de dur a terme aquest projecte, s’ha signat un acord de col·laboració entre les parts, que "permetrà donar impuls a la difusió de la vida i obra de l’arquitecte, alhora que també donar conèixer la ciutat com a bressol de Gaudí i el seu el Modernisme".

Tot seguint amb aquesta línia de treball, a finals de l'any passat es va signar un altre acord de col·laboració per la difusió de l’obra de Gaudí, el Gaudí Centre i el Modernisme, amb les empreses Beijing Zhonchuang Culture Tourism Group, i BCN Specialized Works, amb motiu del suport de l’Agència en l’exposició Meet Gaudí, que es va inaugurar el passat mes de març a Xangai i que passarà per diferents ciutats xineses fins el mes de maig de 2024.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges