Divendres, 16 d'Agost de 2024

El resum setmanal de la informació reusenca

Reusdigital.cat us convida a recuperar els continguts més llegits de les últimes jornades

11 de Juny de 2023, per Redacció
  • Dijous es va presentar el pacte entre el PSC, ERC i Ara per formar govern a Reus

    ACN

Deixem enrere una altra setmana i, com és habitual, la tanquem amb el resum informatiu del més destacat de les últimes jornades en clau local. 

 

Dilluns: l'efecte Ara Reus

 

Dilluns, Marc Busquets va analitzar el pacte entre el PSC Reus i Ara Reus per formar govern. La formació municipalista de Daniel Rubio ha trencat, d'aquesta manera, l'aliança mantinguda en els últims dos mandats amb Junts per Reus (abans, el PDeCAT) i ERC Reus. A la plana cultural, us vam parlar de la presentació de la segona edició del festival literari Epíleg

 

Dimarts: tauletes per als agents de la Guàrdia Urbana

 

Dimarts us vam explicar que la Guàrdia Urbana de Reus ha adquirit dispositius mòbils per tal que els agents a peu de carrer puguin fer una sèrie de tràmits interns, de manera que també puguin atendre de manera "més àgil" les necessitats del veïnat. 

 

Dimecres: per Sant Pere, música

 

Dimecres es va presentar la programació musical de la Festa Major de Sant Pere d'enguany. Entre els protagonistes hi trobem formacions com Figa Flawas, Mushkaa, Strombers, Josetxu Piperrak i l'Orquestra Selvatana. 

 

Dijous: la canalla gaudeix de Corpus al Mercadal

 

Dijous, tot i la pluja que va caure uns minuts al matí, la canalla de les escoles de Reus va poder viure amb intensitat la jornada de Corpus al Mercadal. La Mulassa i els Gegants no s'ho van voler perdre, i van ballar per als més petits. 

 

 

Divendres: pacte de govern a tres

 

Divendres al matí es va presentar el pacte per formar govern a Reus que han segellat el PSC, ERC i Ara Reus. L'última força en sumar-s'hi ha estat la republicana. La cap de llista, Noemí Llauradó, va assenyalar que l'entesa "ha estat fàcil" d'assolir, basada en models de ciutat "similars". 

 

 

 

Dissabte: un recorregut per la història de l'esport reusenc

 

Dimecres al vespre es va inaugurar una exposició dedicada a la història de l'esport de la ciutat. La mostra, essencialment fotogràfica, recull la pràctica de diverses disciplines des de finals del segle XIX fins als nostres dies. Aquest passat dissabte l'hem visitada al Castell del Cambrer i us n'hem parlat. 

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges