Dilluns, 02 de Setembre de 2024

Figa Flawas i Lluís Gavaldà estrenen una cançó conjunta, 'Xalalà'

La peça combina la nova escena urbana catalana amb el pop-rock

21 de Juny de 2023, per ACN
  • Els Figa Flawas i Lluís Gavaldà

    Cedida per Halley Records

El grup de Valls Figa Flawas i el líder dels Pets, Lluís Gavaldà, estrenen la cançó Xalalà, una col·laboració que combina la nova escena urbana catalana i el pop-rock del cantant amb 40 anys de trajectòria. La peça, composta i produïda pels Figa Flawas, parla de la celebració de la vida en comunitat i intenta recuperar una expressió típica del tarragonès que "pràcticament ha caigut en desús", la de xalar.

"Aquesta nova cançó en la unió perfecta de diverses generacions de músics de casa. De fet, la converteix en la unió perfecte de pop, urban, pares i mares, fills i filles, Facebook, Instagram, Tiktok, el present i el futur", segons recull el segell Halley Records en un comunicat.

Xalalà s'acompanya d'un videoclip de Liam D protagonitzat pels Figa Flawas i Lluís Gavaldà. La cançó narra com un missatger en forma de cotxe teledirigit irromp en la vida de diversos grups de persones per fer arribar una carta al seu destinatari. L’escena final reuneix els personatges al voltant d’una taula, menjant i bevent, reforçant el concepte de la cançó, que intenta mostrar com formant part de comunitats la societat s'enforteix.

Els Figa Flawas faran una trentena des d’ara fins al setembre que els portarà a recórrer els principals escenaris i places de Catalunya. Estaran presents a Valls, Tarragona, Palafrugell, Sitges, Igualada, Mataró, Badalona o Vilanova i la Geltrú i a festivals com l’Acampada Jove, Strenes, Microfusa, Clotilde o Festiuet.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics