Dijous, 11 de Juliol de 2024

7a edició de la campanya solidària 'Deixa’t prendre el pèl', a Cambrils

17 de Setembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Instantània de la darrera edició

    Cedida

Més de cinquanta perruquers, barbers i estilistes s'uniran, a l'esdeveniment solidari "Deixa't prendre el pèl: Donem la volta a l'ELA!", el proper 17 de setembre al Port de Cambrils per recaptar fons per la lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), a través de la Fundació Catalana d'Ela Miquel Valls, amb la col·laboració de Swim For ELA.

Des de les deu del matí fins a les dues del migdia, a més dels serveis de tall, estil i barberia per part dels professionals participants, hi haurà servei de perruqueria canina i massatges rejovenidors. També, l'esdeveniment comptarà amb emocionants passejos en barca amb vistes panoràmiques del Port de Cambrils, classes de crossfit i diferents tipus de cates.

L'esdeveniment culminarà amb una celebració solidària al Port de Cambrils. Hi haurà parades solidàries, un photocall per capturar moments memorables, música en viu per mantenir l'ambient animat, i una variada selecció d'opcions gastronòmiques que faran les delícies de tots els assistents. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges