El Reus FC Reddis queda fora de la Copa Catalunya en els penals

El porter de l’Europa ha estat el protagonista del partit

13 d'Agost de 2023, per Reusdigital.cat
  • Una imatge del partit

CE Europa

El Reus FC Reddis ha quedat eliminat de la Copa Catalunya Absoluta després de caure en els penals amb el CE Europa, equip de Segona Federació. El porter gracienc Marc Vito ha estat el protagonista del partit en aturar tres llançaments de penals dels roig-i-negres. El partit ha acabat amb empat a zero i en la tanda de penals ha guanyat l’Europa per 5-6.

El Reus ¨FC Reddis ha disposat d’algunes ocasions de gol en la primera part, en què no hi ha hagut un dominador clar. Cal destacar una oportunitat que no ha aprofitat Víctor Oribe en una errada defensiva de l’Europa, i dues rematades de Xavi Molina i Jordi Oribe que han anat fora.

A la segona part, l’Europa ha complicat una mica més les coses al porter Verdejo. No obstant això, la primera ocasió l’ha disposat el conjunt roig-i-negre en una rematada de Dani Argilaga. El Reus FC Reddis ha continuat a la recerca del gol i Alberto Benito gairebé l’aconsegueix en un llançament que ha sortit fregant el pal. L’Europa també ha pogut obrir el marcador en un servei de falta d’Àlex Pla i en una posterior rematada de Víctor Aliaga.

En els penals han marcat pel Reus FC Reddis Sardà, Ramón Folch, Aitor, Àlex i Andy. Per l’Europa, Servetti, Àlex Pla, Adrià Gené, Campeny, Pau López i Bravo. Marc Vito ha aturat els llançaments de Pol Benito, Dani Argilaga i Maxi Rosales. Borikó ha enviat la pilota al travesser i el llançament d'Aliaga l’ha aturat Verdejo.