Divendres, 02 d'Agost de 2024

Els centres cívics de Reus oferiran més de 200 activitats aquesta tardor-hivern

Ja estan obertes les inscripcions

12 de Setembre de 2023, per Raúl Rodríguez
  • Programa de la tardor-hivern dels centres cívics de Reus

    Raúl Rodríguez

212 activitats, 58 de les quals són íntegrament gratuïtes, es recullen al programa de tardor-hivern dels centres cívics de Reus. Des d'aquests equipaments municipals s'aposta per fer comunitat amb tallers de cuina, per a la cura del cos, exposicions, xerrades i altres iniciatives com jocs i visites.

La programació de la xarxa de centres cívics a Reus per als pròxims mesos, entre octubre i febrer (ambdós inclosos), neix de l'objectiu de "seguir fomentant la proximitat, les relacions socials i la cohesió de la ciutat", detalla la regidora de Relacions Ciutadanes, Mar Escoda, qui explica que la xarxa va més enllà dels centres cívics, ja que es col·labora amb altres entitats municipals i supramunicipals, com és el cas de la Universitat Rovira i Virgili.

Aspectes com ara la incorporació de l'Agenda 2030 i el residu 0 es treballen conjuntament amb la regidoria de Medi Ambient. Així, la coordinadora de Centres Cívics, Belén Samper, apunta que el treball amb altres regidories, com Salut Pública, o la Guàrdia Urbana és clau perquè sorgeixin aquestes activitats.

El proper dijous, 5 d'octubre, a dos quarts de vuit del vespre tindrà lloc el tret de sortida oficial amb un concert de corals al centre cívic Ponent. Pel que fa a les inscripcions al programa que s'engegarà, ja estan obertes a inscripcions.reus.cat. També es poden fer presencialment a les consergeries dels centres cívics de nou del matí a una del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Creació del Consell Municipal dels centres cívics de Reus

Com a novetat, des del consistori s'aposta per la implantació d'un nou òrgan participatiu a la ciutat, en aquest cas, a la xarxa de centres cívics, que garanteixi un treball transversal amb una participació col·lectiva. L'ens estarà format per representants de diverses entitats municipals, tècnics i usuaris dels centres i altres administracions.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges