Dilluns, 14 d'Octubre de 2024

A l'octubre arrenca la nova programació d’activitats per a majors de 60 anys a Reus

Les inscripcions es poden dur a terme fins al 22 de setembre

13 de Setembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Gent gran durant una de les activitats

    Cedida

Aquest mes d’octubre començarà una nova programació de les activitats dirigides al col·lectiu longeu de la ciutat (persones majors de 60 anys), i emmarcades dins del Pla d’Envelliment Actiu i Saludable de Reus, que impulsa la Regidoria de Relacions Ciutadanes. Es tracta d’un programa d’activitats que promouen la salut física, cognitiva, emocional i soci al de les persones d’aquest col·lectiu per millorar la seva qualitat de vida respectant les diferents formes i ritmes d’envellir.

Els espais on es realitzen aquestes activitats són principalment els casals municipals de la gent gran, ubicats dins d’alguns Centres Cívics o en altres espais municipals, i també s’organitzen activitats als espais a l’aire lliure.

Les activitats regulars dels casals que es tornaran a iniciar aquest curs 2023-24 son: gimnàstica, gimnàstica-relaxació, tallers de memòria (actualment es realitzen 13 sessions setmanals a diferents casals de gent gran), treballs manuals, espais de tertúlia i joc de taula, taller de llengües: català i anglès, informàtica (amb tres nivells d’aprenentatge), aprenentatge de les noves tecnologies (TIC); balls en línia i balls de saló, sardanes i sevillanes, teatre avançat i caminades.

Inscripcions

Les inscripcions es faran de forma presencial fent rotació per cadascun dels casals municipals de la gent gran a partir d’aquest dimecres 13 de setembre i finalitzaran el divendres 22 de setembre.

També s’han obert online, a través del web inscripcions.reus.cat, les inscripcions a les activitats del programa Grantivisme, que s’ofereixen a tot el col·lectiu de les persones majors de 60 anys fora dels casals.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges