Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Consulteu el programa de les Festes de Misericòrdia 2023 del diumenge 24 de setembre, a Reus

El passeig del Seguici Festiu i el Rosari de Torxes són dos dels actes més destacats d'aquesta jornada festiva

24 de Setembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • El cartell d'enguany és obra de Jordi Sugrañes

    Cedida

Des de 3 quarts d’11 del matí fins a la 1 del migdia, al parc del trenet, circulació de trens amb passatgers. Preu: 1,50 euros.

A dos quarts de 12 del matí, a la plaça de la patacada, II Cucafesta. Acte familiar, amb ballades de la Cucafera, música en directe i DJ. Organitza: AFA Els Ganxets.

A les 12 del migdia, des del Campanar, Toc de Festa per anunciar la vigília de la festivitat, a càrrec dels campaners de la ciutat.

A dos quarts de 6 de la tarda, al jardí de la Casa Rull, demostració de bonsais a càrrec del professor Josep Luis Pitar.

A les 7 de la tarda, des del Campanar, Toc de Festa per anunciar la sortida dels Gegants i altres elements festius en cercavila, a càrrec dels campaners de la ciutat. Alhora, des de diferents punts del centre de la ciutat, sortida del Seguici Festiu i altres elements, que passejaran pels carrers i places del centre de la ciutat.

A partir de les 7 de la tarda, a La Palma, 30è Reggus. Festival de reggae, ska i altres herbes. Una nit completa on poder sopar i gaudir de la millor música d'arrel jamaicana de tots els temps.

A dos quarts de 9 del vespre, des de la plaça del Mercadal, sortida de la Cercavila del Masclet, amb diferents elements festius i amb acompanyaments musicals. El Col·lectiu El Masclet llançarà botes a l’inici i al final del recorregut. La cercavila passarà pels carrers Major, de l’Hospital i de la Presó, plaça de la Farinera, carrers de Santa Anna, de Rosich i d’en Vilà, raval de Santa Anna, plaça del Prim, carrer de Llovera i plaça de la Llibertat. A més, podreu comprar Masclet a diferents establiments durant tots els dies de la festa. Col·labora: Vermuts Miró.

A dos quarts d’11 del vespre, des de la plaça de la Pastoreta i pel passeig de Misericòrdia, Rosari de Torxes encapçalat per la creu i els cirials, l’estendard del Grup Cultural de Misericòrdies i seguit del poble amb torxes. Els misteris del rosari seran orats per Xavier Fortuny, germà de La Salle. El rosari finalitzarà a l’interior del santuari, on tindrà lloc la cantada dels goigs i la veneració de la Mare de Déu de Misericòrdia (la venda de torxes es farà a partir de ldos quarts de 10 del vespre fins a l’inici del rosari a la porta del col·legi La Salle, amb la col·laboració d’aquest centre educatiu).

A les 11 de la nit, a la plaça d'Anton Borell, revetlla amb l’Orquestra La Catalana, que oferirà una combinació de temes ballables clàssics (pasdobles, valsos, etc.) i música actual per a tots els públics per donar la benvinguda al dia de Misericòrdia.

A dos quarts de 12 de la nit, a la plaça de la Llibertat, revetlla jove amb l’Orquestra Allioli i La Ghetto Orchestra. L’Orquestra Allioli, que oferirà versions d’arreu dels Països Catalans com Oques Grasses, Txarango, La Pegatina, Dr. Prats, La Gossa Sorda, La Raíz, Zoo i Auxili. Seguirà la revetlla La Ghetto Orquestra, grup de versions del Baix Camp, que s’acomiada dels escenaris oferint l’última gira amb un directe explosiu amb els èxits més festius des dels anys 80 fins a l’actualitat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges