Divendres, 02 d'Agost de 2024

La Xarxa de Centres Cívics de Reus dona el tret de sortida a la nova programació amb un concert de corals

El Centre Cívic Ponent acollirà 4 grups de cant coral que interpretaran diversos temes de pop i gòspel

05 d'Octubre de 2023, per Reusdigital.cat
  • 4 corals ompliran de música el Centre Cívic Ponent

    Cedida

El Centre Cívic Ponent acull el dijous, 5 d’octubre a dos quarts de 8 de la tarda, un concert de corals que donarà el tret de sortida a la nova programació de tardor-hivern de la Xarxa de Centres Cívics de Reus.

L’acte s'iniciarà amb la intervenció de la regidora de Relacions Ciutadanes, Maria del Mar Escoda, per continuar en aquest ordre amb les actuacions de la Coral Acords de Reus, Coral Veus de la Terra, Coral Ciutat de Reus i Grup Gospel Hoppers. Cada grup interpretarà tres cançons i en acabar es gaurdirà d'un petit refrigeri. El repertori farà un recorregut musical que va des de peces de caire ètnic, passant per la música pop, fins a finalitzar amb els ritmes del gòspel.

Els centres cívics són seu d'acollida de diferents entitats de la ciutat entre elles algunes entitats de corals i grups musicals. La coral Veus de la Terra i Gospel Hoppers, tenen el seu lloc d'assaig al Centre Cívic Ponent, la coral Acords de Reus assaja al Centre Cívic Migjorn, i la coral Cor Ciutat de Reus, al Centre Cívic del Carme.

Amb aquest concert es vol reconèixer la seva participació en la vida diària dels centres cívics i un agraïment per contribuir a fer d'aquestes instal·lacions de proximitat espais de relació i activitat i alhora  oferir a tota la ciutadania la possibilitat de compartir una estona, tot gaudint del repertori musical preparat especialment per l’ocasió.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges