Divendres, 05 de Juliol de 2024

Ja es pot adquirir el calendari solidari de 2024 de Down Tarragona

Es pot anar presencialment a la seu de Down a Reus o trucar al telèfon 977 75 65 36

06 de Novembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Presentació del calendari solidari de l'any vinent

    Cedida

Down Tarragona ha presentat aquest divendres a l'Antiga Audiència de Tarragona el calendari solidari per al 2024, que es pot obtenir mitjançant un donatiu de només 5 euros. Els interessats poden dirigir-se a la seu de Down Tarragona a Reus, carrer Manuel Hugué 1 baixos E-B, o trucar al telèfon 977 75 65 36 i se'l farà arribar al seu domicili. Tots els donatius aconseguits serviran per finançar la ingent tasca assistencial i formativa que duu a terme Down Tarragona amb les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals semblants. L'objectiu és aconseguir que les persones amb la síndrome de Down tinguin la qualitat de vida que es mereixen, igualtat d'oportunitats laborals, i que la Societat aprengui a acceptar-los com a persones de ple dret.

En aquesta ocasió, el calendari solidari de Down Tarragona, amb una tirada de 4.000 exemplars, il·lustra la portada i els dotze mesos de l'any gràcies a la col·laboració desinteressada de l'empresa Lagupres, a les instal·lacions de la qual s'han fet les fotos amb la participació de joves amb síndrome de Down.

A més de Lagupres, el calendari solidari 2024 de Down Tarragona ha estat possible gràcies a la col·laboració de les empreses Tecnohm, Mone, Fabroker Correduria, Don Saco, Indústries Teixidó, Carnisseria Cori Ginés i Cafeteria Núria.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges