El femení de la FFBR guanya a l’Olímpic de Terrassa

Les reusenques s’imposen per 2-4

26 de Novembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre entre la Fundació Terrassa i el femení de la FFBR

Xavi Guix

El femení de la FFBR ha guanyat aquest diumenge a la Fundació Terrassa 1906 per 2 gols a 4. El primer gol, però, l’han fet les locals al minut 7, després d’un llançament de córner. A partir d’aquí, l’efectivitat reusenca s’ha imposat a l’Olímpic de Terrassa i els gols de Júlia Francesch (’30), Cristina Becerra (’36) i Xènia Peris (’44) han remuntat el gol advers i  al descans s'ha arribat amb el resultat d’1 a 3.

El Reus femení ha continuat dominant a la segona part i al minut 77 Natàlia Álvarez ha fet el quart gol visitant. Les terrassenques han marcat un segon gol al minut 83, però en la resta de partit, les visitants han sabut controlar el joc i el marcador.

El pròxim diumenge, la FFBR rep a casa La Roca Penya Blanc Blava.