La Fundació Privada Reddis subvenciona, un any més, formació per a docents de Reus i Baix Camp, però aquest curs 2023-2024 ofereix un format "a la carta".
Els centres són diversos, els projectes educatius singulars i les necessitats concretes. Aquesta realitat ha motivat la fundació a intentar donar resposta a les inquietuds dels docents oferint subvencions per realitzar la formació en centre que cada comunitat educativa necessita.
Alguns centres, com les escoles Abel Ferrater de la Selva del Camp i Santa Anna de Castellvell, s'han agrupat per ampliar i aprofundir en el seu coneixement sobre els components del currículum i el vincle amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) a partir de la proposta de la ponent Mònica Carrasco. La finalitat és crear un projecte transversal i global dels ODS amb impacte directe al centre.
L’escola de Maspujols i la Ramón Sugrañes d’Almoster volen explorar conjuntament noves metodologies com les Capses d’aprenentatge de la mà de les formadores Sara Guerrero Albuixech i Margarita Rodríguez Vidal.
Un format diferent és el que ha triat l'escola Serra de Prades que ha preparat un cicle de dues xerrades amb l'educadora i mediadora Alba Castellví. La primera sessió dedicada a parlar de com gestionar els mòbils o les tauletes en el nostre dia a dia i porta per títol 'Pantalles: quantes, quan i com'. La segona gira al voltant de com educar els infants en l'autonomia i la seguretat amb 'Els hàbits que els faran feliços'.
L'objectiu de la Fundació Privada Reddis amb aquesta subvenció és col·laborar en la millora contínua dels centres educatius.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics