Dimecres, 24 de Juliol de 2024

La polivalent Cristina Becerra condueix el Reus femení a la victòria

Les reusenques s'han imposat al Sant Cugat per 1 a 0 gràcies a l'aturada de Cunillera i l'encert de Becerra

28 de Gener de 2024, per Aleix Pérez
  • L'equip entrenat per Adri Calderón suma la segona victòria consecutiva a l'Estadi Municipal

Xavi Guix

Gran resultat de l'equip femení de la Fundació Futbol Base Reus, que s'ha imposat al Sant Cugat, un equip de la part alta de la classificació per 1 gol a 0. El partit ha començat igualat, amb dificultats per trenar jugades de perill. El bon posicionament defensiu dels dos equips ha obligat a aprofitar les jugades a pilota aturada per intentar trobar porteria, encara que sense encert. La primera ocasió ha arribat de les botes de Júlia Fransesch, que ha rematat al cos de la portera una bona centrada de Nil Figueras.

Amb el pas dels minuts les reusenques han començat a dominar el partit a partir de bones combinacions i intensitat a les pilotes dividides. Irati Lazkano ha tingut al minut 28 una nova ocasió, però una bona sortida de la portera del Sant Cugat, Houda Benazid, ha frustrat l'ofensiva reusenca. Amb l'equip barceloní cada vegada més tancat al seu camp, Cristina Becerra ha tornat a perdonar. L'ocasió més clara, tot i així, ha estat per les visitants, quan en una badada defensiva Elisabet Romero s'ha plantat sola davant la porteria, però Judith Cunillera ha fet una gran parada amb el peu per a evitar el 0 a 1. Abans del descans ha tingut l'última oportunitat d'avançar-se el Reus Femení, després d'un gran contraatac que ha culminat Janira Hidalgo, però una jugadora del Sant Cugat ha tret de sota pals.

A la segona part les reusenques han sortit decidides a posar-se per davant, amb un xut de Cristina Becerra que ha aturat la portera visitant. La rèplica ha arribat instants després, quan una nova cavalcada d'Elisabet Romero ha exigit novament a les centrals roig-i-negres, encara que no ha aconseguit anotar. Amb més espais que a la primera part, el Reus Femení ha trobat a les bandes un espai on guanyar metres mitjançant passades a l'esquena de les laterals. Fruit d'aquest canvi tàctic ha arribat el gol al minut 55, amb una gran rematada de Cristina Becerra al cor de l'àrea que ha posat per davant a les reusenques.

El gol ha esperonat a les reusenques, que han trobat la calma i l'encert amb el marcador a favor. A pesar dels tímids intents del Sant Cugat per a anotar, les substitucions d'Adrià Calderó han mantingut el partit en un estat de control relatiu, en un partit on Becerra ha acabat jugant de central.

Victòria d'entitat de l'equip femení de la Fundació Futbol Base Reus, que han anat guanyant lentament el pols del partit al Sant Cugat, gràcies a les grans actuacions de la polivalent Cristina Becerra, la verticalitat de Nil Figueras i la contundència i sortida de pilota de Noa Cobos en defensa.