L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquest dilluns la presentació de les tercers Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, que tindran lloc del 19 d'abril al 12 de maig. Les receptes proposades per la vintena de restaurants participants estan creades amb ingredients de qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp.
Les propostes culinàries estan elaborades amb Arròs Bayo, acompanyades amb vins del Celler Mas Vicenç. Com a novetat, a l’edició d’enguany s’hi incorporen dos productes insígnia de la cultura gastronòmica reusenca: totes les degustacions començaran amb un vermut de Reus i les postres comptaran amb l’avellana de Reus com a ingredient protagonista.
Els restaurants participants són: Xivarri Tasca Reus; Beer Wine; Moto Sport Cafè; Braseria Cafè Teatre del Centre; Flaps Cafè; Cafè de Reus; Restaurant l’Estel; Restaurant El Círcol; El Racó de JP; Cal Gallissà; Terrassa Gaudí; Cafeteria La Lleona; Tempus Coffee; Abrasa’m; Peixateries Velles; Lotus Bistro; Restaurant 158; Restaurant Tennis Monterols; Buidasacs Restaurant i Casa Coder..
Sílvia Cabrera del restaurant L’Estel de Reus ha estat l’encarregada d’elaborar un arròs ganxet, maridat amb vins Mas Vicenç.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics