La Denominació d’Origen Tarragona dona a conèixer la seva ‘Ruta del Vi’ a una expedició de turoperadors belgues el pròxim 20 d’abril, amb l’objectiu d’apropar-los als vins i cellers de la zona, així com a la gastronomia, la història de la DO i el gran nombre d’activitats enoturístiques disponibles arreu del territori.
El grup començarà la jornada fent una visita guiada al Museu Casteller de Valls. L’espai recull la història del món casteller, característic de la zona de Tarragona, i difon aquesta tradició patrimoni mundial immaterial de la humanitat. Amb l’objectiu que el grup de turoperadors pugui conèixer des de dins el món casteller, el col·lectiu durà a terme un taller immersiu.
Seguidament, representants de la DO Tarragona presentaran la ‘Ruta del Vi’ al conjunt de turoperadors, on podran descobrir l’àmplia varietat d’experiències singulars per a tota classe de públic que ofereix la ruta, i resoldre dubtes. L’exposició culminarà amb un tast de vins de la DO guiat, que aproparà als tècnics turístics les característiques dels cupatges tarragonins.
Actualment, l’enoturisme és ja un sector que, tot i que continua en expansió, està plenament consolidat i apropa als amants del vi un conjunt d’experiències que van més enllà del fet de poder assaborir una copa de vi. La gastronomia de la zona és una de les parts importants dintre del sector enoturístic i de la ‘Ruta del Vi’, que ajuda a complementar els vins de la DO Tarragona. El grup de turoperadors podrà combinar cuina característica de la zona i vi al dinar que tindrà lloc a La Licorera de Valls.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics